ServiciiCalculul structurilor de rezistență, analiză structurală și dimensionarea elementelor

În proiectarea clădirilor și edificiilor calculul structural este esenţial, întrucât oferă date cu privire la rezistenţa şi capacitatea portană a clădirii la diferite acţiuni statice şi dinamice, date necesare pentru adoptarea unei soluţii constuctive eficiente care să asigure rezistenţa şi stabilitatea construcţiei în exploatare.

Consultanță

Consultanță și asistență tehnică, supraveghere de autor, susținerea și verificarea documentației de proiect la verificatori autorizați, reprezentarea benificiarului în instituțiile abilitate pentru obținerea avizelor, certificatelor și documentelor necesare pentru proiectare și obținerea autorizației în construcție.

Proiectare și modelare 3D

Structural Design Group proiectează și modelează structuri 3D care permit de a prezenta forma și aspectul real al structurii clădirii încă în faza de proiect. Lucru extrem de util pentru înțelegerea propunerilor proiectantului, estimarea consumului de materiale și stabilirea soluției optime într-un timp redus.

Proiectare structurală

Dacă sunteți în căutarea unei firme de proiectare structurală de încredere pentru proiectul dvs. de construcție, atunci sunteți în locul potrivit.  Structural Design Group SRL este specializată în proiectarea structurilor de rezistență pentru construcții civile și industriale, oferind servicii de calitate și soluții personalizate pentru fiecare client.

Proiectarea structurală este esențială pentru construcția clădirilor sigure și eficiente. Utilizând cele mai avansate tehnologii și softuri de proiectare, precum și experiența și cunoștințele specialiștilor noștri, vă putem oferi soluții personalizate care să îndeplinească toate cerințele dvs. De la analiza forțelor de sarcină pe structură, până la stabilirea materialelor și tehnicilor de construcție, suntem aici pentru a vă ajuta să aveți o clădire sigură, durabilă și stabilă.

Serviciile noastre de proiectare structurală sunt adaptate cerințelor specifice ale fiecărui client, astfel încât să vă putem oferi cele mai bune soluții pentru proiectul dvs. Structural Design Group SRL foloseste cele mai avansate tehnologii și instrumente de proiectare, precum și software-ul de proiectare asistată de calculator, pentru a asigura precizia și acuratețea fiecărui detaliu al proiectului.

Echipa noastră de ingineri struturişti vă poate ajuta să economisiți timp și bani, făcând ca proiectul dvs. de construcție să fie eficient și rentabil. Suntem aici pentru a vă oferi cele mai bune soluții pentru proiectul dvs., indiferent de complexitatea acestuia.

Dacă doriți să aveți o clădire sigură, durabilă și stabilă alegeți Structural Design Group SRL - o firmă de proiectare structurală de încredere. Contactați-ne astăzi și suntem gata să vă oferim cele mai bune soluții pentru proiectul dvs. de construcție.


Pentru informații și oferte de preț nu ezitați să ne contactați.

Servicii adiționale

Construcții și reparații
Geodezie și topografie
Întocmire devize
Studii geotehnice

Copyright 2024 © Structural Design Group S.R.L. | Created by - digitalvision.eu