ServiciiArhitectură

Viziune, creativitate, cooperare, flexibilitate, atenţie la detalii şi originalitate, sunt doar unele din calităţile arhitecţilor noştri, care îşi concentrează toate cunoştinţele şi priceperile în elaborarea unor soluţii arhitecturale unice, care să satisfacă cerinţele şi aşteptările Benificiarului.

Calculul structurilor de rezistență, analiză structurală și dimensionarea elementelor

În proiectarea clădirilor și edificiilor calculul structural este esenţial, întrucât oferă date cu privire la rezistenţa şi capacitatea portană a clădirii la diferite acţiuni statice şi dinamice, date necesare pentru adoptarea unei soluţii constuctive eficiente care să asigure rezistenţa şi stabilitatea construcţiei în exploatare.

Consultanță

Consultanță și asistență tehnică, supraveghere de autor, susținerea și verificarea documentației de proiect la verificatori autorizați, reprezentarea benificiarului în instituțiile abilitate pentru obținerea avizelor, certificatelor și documentelor necesare pentru proiectare și obținerea autorizației în construcție.

Proiectare și modelare 3D

Structural Design Group proiectează și modelează structuri 3D care permit de a prezenta forma și aspectul real al structurii clădirii încă în faza de proiect. Lucru extrem de util pentru înțelegerea propunerilor proiectantului, estimarea consumului de materiale și stabilirea soluției optime într-un timp redus.


Pentru informații și oferte de preț nu ezitați să ne contactați.

Servicii adiționale

Construcții și reparații
Geodezie și topografie
Întocmire devize
Studii geotehnice

Copyright 2021 © Structural Design Group S.R.L. | Created by - digitalvision.eu